Депутат від БЮТ звинуватив Могильова в переслідуванні своєї родини

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат від БЮТ Євген Суслов заявляє про переслідування його родини і покладає відповідальність на міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова у тому випадку, якщо з ним або з ким-небудь із членів його сім'ї щось станеться.

За словами депутата, від нього вимагали відмовитися від участі в акціях під СІЗО, після чого почався тиск на бізнес його сім'ї. Є.Суслов зазначив, що яких-небудь порушень знайти при цьому не вдалося.

"За достовірною інформацією, яку я отримав у неділю, у понеділок планувалося заарештувати мого батька, який переніс нещодавно серйозну операцію і мав їхати знімати шви до Києва. Затримувати його немає ніяких причин, оскільки не порушено жодної кримінальної справи ... причина мала бути провокаційна. Це достовірна інформація і, на жаль, тиск триває досить сильний, оскільки розуміють, що якщо затримати хоча б на два-три дні мого батька в СІЗО, при його здоров'ї це буде дуже серйозний вплив на мене, і це буде єдиний вплив на мене", - сказав він.

Є.Суслов звернувся до міністра внутрішніх справ А.Могильова з тим, аби той "не допустив беззаконня в погонах" щодо нього та його родини. "Якщо щось, не доведи господи, трапиться з моїми близькими чи зі мною особисто, то всю відповідальність я можу покласти тільки на міністра внутрішніх справ А.Могильова, тому що те, що зараз відбувається, це не вписується в рамки законів і моралі", - підсумував він.

Є.Суслов зазначив, що тиск на нього почався рік тому, після того, як йому запропонували перейти в іншу політичну силу. У липні цього року, за його словами, тиск посилився. Тоді ж було скоєно напад на його будинок, під час якого серйозно постраждав охоронець.

Є.Суслов підкреслив, що належної реакції на цей інцидент з боку МВС не було. Більше того, він отримав інформацію про те, що була вказівка ​​спустити цю історію "на гальмах".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі