Депутатська група «Наша Україна» не чекає на повернення «тушок»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат, представник фракції НУ-НС, Володимир В’язівський в ефірі телеканалу ТВі заявив, що новостворена депутатська групи «Наша Україна» не розраховує на повернення «тих, хто зрадили і пішли «тушками».

За його словами, створення депутатської групи «Наша Україна» у Верховній Раді є кроком до самоідентифікації партії «Наша Україна» у парламенті.

«Постало питання ідентифікувати себе: що ж таке «Наша Україна» у сьогоднішніх політичних реаліях? Тому ми і створили партійну групу. Врешті решт це є вимога з’їзду партії, щоб ми ту групу створили і показали: це є «Наша Україна» і це є наша позиція», - повідомив народний депутат.

Він також наголосив, що хоча наразі група нараховує 11 народних депутатів, «нашоукраїнці» сподіваються з часом поповнити її склад з числа парламентарів, які є ідеологічно близькими до їх партії.

На думку народного депутата, створення партійної групи може сприяти поверненню до лав «Нашої України» тих політиків, які зараз задіяні в різних політичних проектах. «На сьогоднішній день з фракції у 72 особи саме наша партійна група є, за великим рахунком, найчисельнішою. А значить ми можемо бути модератором по відновленню тих тенденцій, за якими обирали нас усіх… Ми відкриті до того, аби споріднені нам однодумці, які (так склалося) приймають участь у різних політичних проектах, вирішили приєднатися до нашої партійної групи. А з часом, щоб ми могли зробити і те, що обіцяли виборцям - об’єднатися в одну політичну силу», - заявив В.В’язівський.

За матеріалами прес-служби ТВi

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі