Депутати «Сильної Україна» в Одеській міськраді відмовляються об'єднуватися з регіоналами

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Одеські депутати від «Сильної Україна» мають намір відстоювати свою самостійність.

Депутати від партії «Сильна Україна» в Одеській міськраді в разі об'єднання «Сильної України» з Партією регіонів не увійдуть до складу її фракції в міськраді, а продовжать працювати окремою групою.
«В Одеській міській раді в найближчі чотири роки «Сильна Україна» залишиться. Якщо не в якості окремої фракції, то у вигляді самостійної депутатської групи», - цитує слова лідера фракції «Сильна Україна» в міськраді Світлани Фабрикант прес-служба Одеської облорганізації партії.
Як повідомлялося, в серпні 2011 року лідер партії «Сильна Україна», віце-прем'єр Сергій Тігіпко і глава Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров заявили про ініціативу приєднання партії «Сильна Україна» до Партії регіонів. Однак на жовтневий з'їзд «Сильної України» було відкладено рішення про злиття партій.
У середу, 29 лютого, Тігіпко заявив, що з'їзд «Сильної України» пройде в березні. Відповідаючи на питання журналістів, чи не знято з порядку денного питання злиття його партії з Партією регіонів, Тігіпко відповів: «Ні в якому разі». !zn
Читайте також
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі