Дніпропетровських терористів викрили в роботі на Партію регіонів

Поділитися
© pavlograd-official.org
Політологи, звинувачені в організації теракту в Дніпропетровську, останній рік працювали виключно на Партію регіонів і навіть розробляли стратегію її обласної організації, стверджують у ВО «Свобода». Раніше в СБУ заявляли, що політологи працювали на БЮТ.

Радник голови ВО «Свобода» Андрій Денисенко провів власне розслідування професійної діяльності підозрюваних у скоєнні теракту в Дніпропетровську і стверджує, що політологи Віктор Сукачов і Дмитро Рева входили до складу аналітичної групи обласного штабу Партії регіонів.

«Сукачов і Рева припинили співпрацю з Михайлом Соколовим ще влітку 2011 року і відтоді і до вибухів 27 квітня цього року мали одного замовника - Партію регіонів і входили до складу аналітичної групи обласного штабу Партії регіонів. Вони брали участь у розробці найважливіших аналітичних продуктів, які визначають стратегію і тактику кампанії регіоналів на Дніпропетровщині - починаючи від так званого «соціального договору» і закінчуючи концепціями виборчих кампаній кандидатів-мажоритарників», - йдеться в заяві Денисенка, поширеній прес-службою Дніпропетровської обласною організацією ВО «Свобода».

Водночас, керівник прес-служби Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів Андрій Міхейченко спростував причетність політологів Сукачова і Реви до роботи як у партійній організації, так і в обласному штабі.

«Причетність названих людей до роботи з Партією регіонів не відповідає дійсності. Ніякого відношення ні до роботи в аналітичній групі, ні до роботи в штабі, і взагалі, до обласної організації Партії регіонів вони не мали», - сказав Міхейченко агентству «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, 27 квітня вдень у Дніпропетровську протягом години сталося чотири вибухи, постраждала 31 людина (серед іншого 10 підлітків), 26 з них були госпіталізовані.

31 травня керівництво МВС і Генпрокуратури заявило про те, що затримані двоє підозрюваних, які нібито вимагали 4,5 млн доларів, в іншому випадку обіцяли продовжити вчинення вибухів. 1 червня стало відомо, що затримано чотирьох осіб. Всі вони за рішенням суду арештовані для проведення розслідування. Як пізніше з'ясувалося, один з них - старший викладач кафедри політології Дніпропетровського національного університету Віктор Сукачов, другий - асистент цієї ж кафедри Віталій Федоряк.

Також повідомлялося, що СБУ підозрює заарештованих у справі про організацію вибухів у Дніпропетровську в скоєнні ще трьох терактів у 2011 році в Харкові, Запоріжжі та Дніпропетровську.

30 серпня в СБУ повідомили, що один з обвинувачених на минулих парламентських виборах працював у штабі народного депутата від Блоку Юлія Тимошенко Михайла Соколова. !zn

Читайте також:

Один з обвинувачених у вибухах у Дніпропетровську є політологом і працював на БЮТ

СБУ погрожує примусово доставити бютівця на допит у справі «дніпропетровських терористів»


Дніпропетровських політологів підозрюють у всіх вибухах в Україні за останні півроку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі