Донецькі чорнобильці: Ми обрали Януковича і це урок нам на все життя

Поділитися
© radiodupree.blogspot.com
Чорнобильці, які продовжують голодування в Донецьку, вважають, що президент України Віктор Янукович має піти у відставку. Про це заявив представник ініціативної групи чорнобильців Василь Лабунін.

За його словами, сьогодні знову ніхто з представників влади не вийшов на контакт із протестуючими.

«Ні з Азаровим, ні з Януковичем нам не обіцяють ніяких зустрічей. Може Азаров після того, як став іудеєм, вважає, що можна так поводитися з людьми. Але у людей вже переповнена чаша терпіння. По правді кажучи, Янукович повинен після цього піти у відставку. Те, що ми його тут обрали, стало нам уроком на все життя», - зазначив В.Лабунін.

Він так само додав, що донецькі чорнобильці отримали телеграму зі Львова та Дніпропетровська.

«Люди нам пишуть і підтримують. Ми хочемо, щоб до наших вимог приєдналися й інші пільгові категорії, вчителі та бюджетники», - підкреслив В.Лабунін.


Нагадаємо, 15 листопада донецькі чорнобильці оголосили безстрокове голодування з вимогою повернути їм колишній рівень пенсій.

У той же час прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що всі чорнобильці повинні отримувати однакові пенсії, а закони про підвищення їм соцвиплат - популістські.

З початку 2011 року судами України прийнято рішення про стягнення з органів Пенсійного фонду коштів на користь 2,5 млн пенсіонерів, зокрема, чорнобильців та дітей війни. Усього за 10 місяців з рахунків ПФУ стягнуто за рішеннями судів 5,9 млрд грн.

Нагадаємо, вчора в Одесі В.Янукович заявив, що в Україні - стабільне зростання економіки і влада збільшує соціальні виплати населенню.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі