Донецьких чорнобильців не пустили на сесію облради

Поділитися
© Un ragazzo chiamato Bi, flickr.com
Ініціативній групі голодуючих у Донецьку чорнобильців відмовили у можливості бути присутніми на сесії Донецької обласної ради, де вони мали намір переконати депутатів підготувати спільне звернення до вищих органів влади, що стосується проблеми невиплати їм належних за законом пенсій.

До чотирьох представників чорнобильців, які довгий час просиділи в холі будівлі обласної ради, вийшов заступник голови Донецької обласної ради Олександр Кравцов, який заявив, що чорнобильців до сесійної зали ніхто не пустить, оскільки «сесія обласної ради - це не місце для політичних виступів». Заступник послався на регламент.

Один з чорнобильців впав на коліна перед депутатом, який прийшов на сесію, і благав його допомогти учасникам голодування увійти до зали засідань. Оскільки дана міра не подіяла, представники ініціативної групи заявили, що якщо їх не допустять на сесію, то до обласної ради прийдуть всі учасники акції під управлінням Пенсійного фонду. «Зараз всі люди сюди підтягнуться», - пообіцяли чорнобильці.

У даний час пропускний режим до будівлі Донецької обласної ради посилено. Значна кількість охоронців у чорній уніформі стежать за тим, щоб до облради не змогли увійти сторонні особи.

Як повідомлялося, 15 листопада донецькі чорнобильці оголосили безстрокове голодування з вимогою повернути їм колишній рівень пенсій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі