Доній упевнений, що український режим «бандократії» небезпечний для всього світу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Депутат Верховної Ради Олесь Доній, який в складі делегації депутатів, журналістів та представників недержавних організацій перебуває у США, розповів американським урядовцям про реалії української політики, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

За його словами, представники правлячої Партії регіонів навчились красиво розповідати про впровадження в Україні стабільності та порядку. «Як відомо, найбільша стабільність знаходиться на цвинтарі. Ми не хочемо, щоб у нас було як на цвинтарі. І хочемо на конкретних прикладах показати, що той режим, який встановлюється в Україні, режим бандократії, режим проросійської маріонеткової держави, - є небезпечним не тільки для України, але й для Європи і світу в цілому», - переконаний Доній.

Депутат наголосив, що представники партії, яка постійно говорить про стабільність і порядок, двічі пропонували йому гроші за приєднання до Партії регіонів. «Особисто мені двічі пропонували гроші. Один раз - за перехід до Партії регіонів - 10 мільйонів доларів. Останній раз пропонували 1 мільйон доларів і 20 тисяч доларів утримання щомісячно», - зазначив він.

У той же час Доній не погодився з думкою деяких американських політиків про те, що в Україні ефективним буде запровадження мажоритарної системи виборів до парламенту. «Коли ви думаєте, що мажоритарні округи - це буде прив'язка до виборців, ви помиляєтесь. У нас найбільше не тільки скуповують голоси, але й найбільше фальсифікацій саме по мажоритарних округах... Тому одна з технологій влади - вони підуть за вашою пропозицією, вони дуже хочуть змінити систему виборів, щоб як мінімум 50% обирались за мажоритарними округами. Це означатиме вічну владу Януковича і його команди», - наголосив народний депутат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі