Дружина Луценка стверджує, що стан чоловіка дуже важкий: він постійно на знеболюючих

Поділитися
Дружина Луценка стверджує, що стан чоловіка дуже важкий: він постійно на знеболюючих © cvk.gov.ua
Через сильний біль у кишечнику екс-главі МВС доводиться весь час перебувати на знеболюючих препаратах. Дружина Луценка заявила, що її чоловіка довелося відправити до лікарні на обстеження у зв'язку з тим, що він перебуває у важкому стані.

Екс-глава МВС Юрій Луценко був госпіталізований до Чернігівської обласної лікарні у зв'язку з важким станом здоров'я. Про це заявила його дружина Ірина.

Вона нагадала, що її чоловіка вчора о 19:30 привезли до Чернігівської обласної лікарні з його власної згоди. При цьому, як повідомила Ірина Луценко, їй так і не вдалося побачитися з чоловіком.

«Його госпіталізували у зв'язку з важким станом. Він весь час на знеболюючих», - сказала Ірина Луценко.

«Оскільки він почувається дуже погано, ми вирішили все-таки покласти його в лікарню, бо стан дуже важкий. Він постійно на знеболюючих. Біль збільшується, в кишечнику дуже серйозні проблеми. І для того, щоб визначити до кінця, що викликає такий біль у чоловіка, його дообстежать і будуть лікувати», - підкреслила Луценко.

У свою чергу в Управлінні Державної пенітенціарної служби в Чернігівській області повідомили, що Юрій Луценко, який відбуває покарання в Менській виправної колонії № 91, проходить обстеження в обласній лікарні.

За інформацією джерела в обласній лікарні, екс-міністр госпіталізований в гастроентерологічне відділення, хоча перебуває в окремій палаті під охороною на першому поверсі в урологічному відділенні. Про стан здоров'я Луценка та обсяг запланованих обстежень поки не повідомляють ані в обласному управлінні Державної пенітенціарної служби, ані в обласній лікарні.

- Луценка перевели з колонії в лікарню

Також не уточнюється, скільки часу ув'язнений перебуватиме в лікарні.

Нагадаємо, 3 грудня ввечері прес-секретар Народної самооборони Лариса Сарган повідомила на своїй сторінці у Facebook, що Юрія Луценка вже перевезли до Чернігівської обласної лікарні.

Як повідомили в ДПтС, 3 грудня Юрію Луценку в Менській виправної колонії (№ 91) в черговий раз запропонували пройти на базі однієї з клінік Чернігова дообстеження стану його здоров'я

Читайте також:

Луценко заявив, що його в колонії доводять до інвалідності (ФОТО)

Луценко розповів про свої будні в Менській колонії: Клею конверти і чекаю Азарова


Лікарі виявили в Луценка хвороби серця


Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкрився плямами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі