Дружина Мельниченка пригрозила СБУ: Не доведи Господь з голови Миколи впаде хоча б одна волосина

Поділитися
© theatrologia.su
Цивільна дружина Миколи Мельниченка Наталія Розинська заявила, що разом з адвокатом буде домагатися його звільнення на підписку про невиїзд. Розинській вдалося поговорити зі слідчим СБУ, що затримав опального екс-майора: «Не доведи Господь з голови Миколи впаде хоча б одна волосина».

Цивільна дружина Миколи Мельниченка, телеведуча Наталія Розинська сподівається, що захисту вдасться домогтися, щоб він був випущений найближчим часом під підписку про невиїзд.

«Ми будемо говорити про підписку про невиїзд. Але навіть цей запобіжний захід я вважаю неадекватним, тому що людина сама повернулася в Україну», - сказала Розинська.

Вона повідомила, що знала про намір Мельниченка повернутися в Україну. «Я точно знала, що він повернеться в Україну. Ми з ним про це щодня спілкувалися по скайпу. Але він як справжній офіцер це приховував», - сказала вона.

За її словами, точну дату повернення Мельниченко їй не називав. «Але те, що це станеться ще до виборів, я знала», - сказала Розинська.

Вона зазначила, що не чекала прибуття екс-майора саме сьогодні, так само, як і його арешту. «Такого швидкого розвитку подій я не очікувала», - сказала Розинська.

За її словами, Мельниченко доставили в СІЗО СБУ, і зараз із ним знаходиться його адвокат Микола Неділько. "Неділько зв'язався терміново зі мною, і я почула голос Миколи і переконалася, що все гаразд. Я навіть мала можливість поговорити зі слідчим СБУ, який затримав Миколая. Я сказала: Не доведи Господь з голови Миколи впаде хоча б одна волосина, не дай Боже йому щось вколять», - розповіла Розинська.

Вона також зазначила, що найближчим часом поїде в СІЗО, аби переконатися, що Мельниченко нормально почувається і адекватно на все реагує. «Мельниченка звинувачують в абсурдних речах. Його звинувачують у тому, що він розкрив державну таємницю. Пробачте, якщо людина стала свідком і розповіла про злочини високопоставлених посадових осіб і при цьому стає злочинцем, то гріш ціна такій демократії», - сказала вона.

Розинська висловила переконання, що вже найближчим часом вдасться довести невинність Мельниченка. «Дуже скоро ми доведемо в суді, що всі ці звинувачення абсурдні», - зазначила вона.

- СБУ затримала Мельниченка в аеропорту «Бориспіль»

Як повідомлялося, сьогодні, 24 жовтня, в міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники СБУ затримали Мельниченка. За даними прес-центру СБУ, він був затриманий на підставі постанови Шевченківського районного суду Києва.

СБУ у вересні 2011 року оголосила екс-майора Мельниченка в розшук, а Шевченківський районний суд Києва виніс постанову про арешт Мельниченка у зв'язку з ухиленням від слідства.

Екс-майор звинувачується за статтями 358-1 (підробка документів), 328-2 (розголошення держтаємниці) і 365-3 (перевищення влади або службових повноважень) КК України».

Вже у жовтні-2011 Мельниченко заявив, що виїхав до США, оскільки побоюється за своє життя. У листопаді Мельниченко був затриманий поліцією в Ізраїлі, проте пізніше звільнений - вагомих підстав для його затримання тоді не знайшли (майор представився правоохоронцям як житель США). Востаннє Мельниченка заарештували в Італії - 3 серпня в аеропорту Неаполя. Цього разу суд посадив його у місцеву в'язницю, проте незабаром звільнив. І вже 27 серпня екс-майор вилетів до США.

Мельниченко під час перебування співробітником охорони президента Леоніда Кучми таємно записував на диктофон розмови в кабінеті Кучми перших осіб країни. У підсумку на основі цих плівок в 2000 році розгорівся політичний скандал навколо зникнення і вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. !zn

Читайте також:

Мельниченко зібрав компромат на Януковича і Азарова

Мельниченко звинуватив Лазаренка у замовленні вбивства Щербаня, а Тимошенко - в оплаті послуг кілера

Мельниченко подав до судів 9 позовів на Піскуна, Турчинова і представників ЗМІ

Мати Гонгадзе вважає, що син досі живий: від нього прийшло три листи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі