"Єдина Росія" офіційно висунула Путіна кандидатом у президенти

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Провладна партія "Єдина Росія" офіційно висунула російського прем'єра Володимира Путіна на пост президента. Про це йдеться в програмному зверненні партії, опублікованому на її сайті.

"Єдина Росія" висуває на посаду президента Росії - нашого лідера, голову партії Володимира Володимировича Путіна. Затвердимо це рішення згідно з федеральним законодавством про вибори президента Російської Федерації", - сказано в зверненні.

На початку звернення партія підкреслила, що десять років тому Росія перебувала в складному становищі.

"Зовсім нещодавно, якихось десять з гаком років тому, наша країна перебувала в глибокому занепаді, в системній кризі, збиток від якої був порівнянний за масштабами з наслідками громадянської війни. Ми разом подолали найважчі труднощі, ми піднялися", - сказано в ньому.

При цьому партія висловила сподівання, що росіяни підтримають кандидатуру В. Путіна. "Ми розраховуємо, що ви підтримаєте нашу партію і наших лідерів. Ми впевнені в перемозі", - йдеться у ньому.

Як повідомлялося, 24 вересня на з'їзді "Єдиної Росії" президент Дмитро Медведєв запропонував В. Путіну балотуватися в президенти, заявивши, що сам піде працювати в уряд. В. Путін цю пропозицію прийняв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі