Єфремов: Ми проголосуємо за новий КПК у четвер

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Фракція Партії регіонів голосуватиме за новий Кримінально-процесуальний кодекс у четвер, оскільки цей документ, на думку Олександр Єфремова, відповідає всім міжнародним нормам.

Верховна Рада планує розглянути на поточному тижні проект нового Кримінально-процесуального кодексу, внесений до парламенту президентом України Віктором Януковичем, заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"У четвер ми дійсно будемо розглядати цей документ. Він внесений президентом і пройшов відповідну експертизу Венеціанської комісії. І за першим висновком наших експертів це грунтовний документ, і в ньому багато хороших норм", - сказав Олександр Єфремов у понеділок у кулуарах Верховної Ради, повідомила прес-служба Партії регіонів.

Він підкреслив, що фракція Партії регіонів буде голосувати за даний законопроект, оскільки цей документ відповідає всім міжнародним нормам.

"Наша фракція підтримає цілісний документ, оскільки цей закон потрібен нашій державі, і він уже схвалений міжнародним співтовариством", - заявив політик.

Нагадаємо, Народний депутат з фракції «Наша України - Народна самооборона», перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя Юрій Кармазін заявив, що в запропонованому президентом КПК не передбачено зміну системи досудового слідства, практично не вводиться, «як того хотілося б і як це існує в цивілізованих країнах», інститут суду присяжних, не прописано, на який термін обирається слідчий-суддя, яким чином він звільняється з посади тощо !zn

Читайте також:

Кармазін: Без суду присяжних новий КПК підсилить хаос

У ПР пообіцяли, що українців більше не будуть бити в міліції

Портнов розповів, як буде виглядати домашній арешт

Янукович: У майбутньому «справа Тимошенко» має стати неприпустимою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі