Єфремов не виключає прийняття держбюджету вже сьогодні

Поділитися
© blog.tui.ua
Бюджет на 2012 рік може бути прийнято сьогодні до кінця дня. Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, бюджет може бути прийнято у першому, другому читаннях і в цілому, відразу ж після розгляду його у профільному комітеті.

За його словами, вчора парламент отримав текст бюджету, і фактично, «у депутатів була можливість його вивчити за ніч із середи на четвер».

«Якщо бюджетний комітет Верховної Ради розгляне даний законопроект і прийме щодо нього позитивне рішення, значить, нічого не буде стримувати Раду розглянути його сьогодні у сесійній залі», - додав політик.

«Практика прийняття бюджету протягом багатьох років підтверджує, що бюджет відпрацьовується у Кабміні, у Мінфіні, потім у Бюджетному комітеті і якщо там знаходить позитивну оцінку, то як правило, він голосується відразу як закон», - сказав він.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект про держбюджет на 2012 рік 20 жовтня.

5 грудня спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що Верховна Рада почне розгляд держбюджету-2012 після завершення газових перемовин із Росією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі