Екс-глава компанії Авакова здійснив самогубство

Поділитися
© gooddays.ru
Екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков повідомив, що екс-глава правління компанії «Інвестор» не витримав тиску обставин і покінчив життя самогубством. За словами Авакова, незважаючи на те, що Мотилевський вже півроку не працював в компанії, допити в УБОЗі, погрози і тиск вивели людину з себе.

Екс-глава правління компанії «Інвестор», що належить харківському екс-губернатору Арсену Авакову, Олександр Мотилевський покінчив життя самогубством. Аваков повідомив сумну новину на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вчора покінчив з життям Олександр Мотилевський, який ще нещодавно очолював правління АТ «Інвестор». Людина не витримала тиск обставин. І хоча після року пресингу - з травня вже не працював у компанії - в спокої його не залишили», - зазначив Аваков. «Допити в УБОЗі, погрози і тиск вивели людину з себе ... Негідники ... Я не знаю як таке коментувати. Горе в сім'ї, горе у нас ...», - резюмував політик.

Тим часом, харківська міліція зазначає, що тіло 45-річного чоловіка було знайдено в середу о 13-00 поблизу будинку по вулиці Академіка Павлова в Московському районі Харкова.

"Наразі встановлено, що чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону своєї квартири, розташованої на 9-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Наразі тіло загиблого направлено до моргу для встановлення причин смерті. Про факт загибелі чоловіка повідомлено його родичам", - йдеться в повідомленні.

Міліція зазначає, що проводяться необхідні оперативно-слідчі дії для встановлення обставин події. Вирішується питання про прийняття рішення згідно чинного законодавства України.

В АТ «Інвестор» Мотилевський прийшов в роки становлення роботи компанії в середині 90-х, працював у корпорації «Піраміда», з 2005 року обіймав посаду заступника голови правління АТ «Інвестор», а з вересня 2011 по травень 2012 - в.о. голови правління.

Нагадаємо, стосовно Авакова було порушено кримінальну справу, після чого він виїхав в Італію. Пізніше Аваков був оголошений в міжнародний розшук і був затриманий в Італії. Його захист надав суду документи, які свідчили про переслідування Авакова в Україні, і довів, що це переслідування відбувається з політичних мотивів. Тому суд звільнив його з-під варти. !zn

Читайте також:

Біженець Аваков повернеться в Україну після оприлюднення ЦВК результатів виборів

Італія відмовилася видати Авакова українській владі

Генпрокуратура Італії не бачить причин для екстрадиції Авакова в Україну (документ)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі