Екс-прем'єр Лазаренко очолив список кандидатів у депутати Дніпропетровської облради від «Громади»

Поділитися
Колишній прем'єр-міністр України Павло Лазаренко очолив список кандидатів у депутати Дніпропетровської обласної ради від партії «Громада». Про це 29 вересня повідомив керівник дніпропетровської обласної парторганізації, брат екс-прем'єра Іван Лазаренко.

Колишній прем'єр-міністр України Павло Лазаренко очолив список кандидатів у депутати Дніпропетровської обласної ради від партії «Громада». Про це 29 вересня повідомив керівник дніпропетровської обласної парторганізації, брат екс-прем'єра Іван Лазаренко.

Таке рішення було прийнято на партійній конференції «Громади» у вівторок, 28 вересня, в Дніпропетровську.

У першу п'ятірку також увійшли: перший заступник голови Дніпропетровської облради Іван Лазаренко, керівник обласної організації «Громади» Павло Кесь, підприємець Роман Подберезний і журналіст Тетяна Валібурская.

Список кандидатів у депутати Дніпропетровської міської ради очолив син Лазаренка Олександр Лазаренко.

Кандидатом в мери Дніпропетровська висунуто СергійяШапраня.

Екс-прем'єр України Павло Лазаренко був засуджений американським судом до дев'яти років в'язниці за відмивання грошей, отриманих незаконним шляхом і переведених на закордонні рахунки в 1994-1999 роках. У червні поточного року термін утримання Лазаренка під вартою був скорочений на сім місяців - до 11 січня 2012 року.

Раніше, 7 вересня, повідомлялося, що Лазаренко планує повернутися в Україну, щоб взяти участь у місцевих виборах. Проте пізніше в той же день адвокат засудженого екс-прем'єра Марина Довгопола спростувала це повідомлення.

Павло Лазаренко керував урядом України з червня 1996 по червень 1997 року.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі