Євгенія Тимошенко зустрінеться з Ківаловим та Герман в гостях у Обами

Поділитися
© football.ua
Євгенія Тимошенко, Ганна Гераман, Сергій Ківалов та Юлія Льовочкіна поснідають у Вашингтоні разом з Бараком Обамою.

Радник Президента України Ганна Герман і народні депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов та Юлія Льовочкіна разом з донькою екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенією візьмуть 2 лютого участь у Національному молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою у Вашингтоні. Про це повідомило на умовах анонімності джерело у Посольстві США в Україні.

"У Національному молитовному сніданку у Вашингтоні запланована участь низки українських політиків та народних депутатів. Зокрема, запланована участь радника президента України Ганни Герман і народних депутатів від Партії регіонів Сергія Ківалова та Юлії Льовочкіної", - зазначило джерело.

Окрім того, за даними джерела, у сніданку візьмуть участь народні депутати від Партії регіонів Леонід Кожара, Юрій Мірошниченко, Олександр Горошкевич.

Запланована участь заступника голови ВО "Батьківщина" Григорія Немирі, а також народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктора Швеця, Михайла Соколова, Павла Унгуряна, Володимира Скубенка та від фракції "НУ-НС" - Павла Жебрівського, Едуарда Зейналова, Лесі Оробець і Давида Жванії.

Цього року шістдесятий Національний молитовний сніданок, який традиційно проводять члени Конгресу і президент Сполучених Штатів Америки, відбудеться 2 лютого у Вашингтоні. Запрошення щороку розсилаються авторитетним політикам із 130 країн світу.

Нагадаємо, дочка Юлії Тимошенко також 1 лютого візьме участь у слуханнях підкомітету з європейських справ комітету зовнішніх відносин Сенату США - вищої палати американського парламенту

Читайте також:

Герман порадила Тимошенко спокійніше ставитися до того, що вона за ґратами

Євгенію Тимошенко запрошено до дискусії в американському сенаті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі