Європарламент запропонував заморозити відносини з Держдумою РФ

Поділитися
Європарламент закликає владу Росії забезпечити проведення вільних і справедливих президентських виборів, які заплановано на 4 березня.

В Європарламенті фракція Альянсу лібералів і демократів на підтримку Європи закликала заморозити відносини ЄП з Держдумою, поки у Росії не буде забезпечено проведення вільних і справедливих виборів.

За словами представника фракції Крістіни Оюланд, груднева резолюція ЄП із закликом до влади Росії забезпечити проведення президентських виборів відповідно до зобов'язань в рамках Ради Європи та ОБСЄ почута не була і необхідно «зробити рішучий крок вперед і збільшити тиск на Росію».

«Тому ми повинні без зволікання заморозити взаємодію по лінії комітету міжпарламентського співробітництва», - сказав він.

Підсумки минулих парламентських і майбутніх президентських виборів
у Росії представники міжнародного комітету Європарламенту і парламентської делегації зі зв'язків з РФ обговорили в середу у Брюсселі за участю співголови незареєстрованої «Партії народної свободи» екс-прем'єра Михайла Касьянова.

Європарламент після російських думських виборів прийняв резолюцію з вимогою провести нові вибори, попередньо зареєструвавши всі опозиційні партії. Президент Росії Дмитро Медвєдєв не став коментувати цю резолюцію, заявивши, що вона для нього «нічого не означає», оскільки «це наші вибори, Європарламент до них ніякого стосунку не має». Він зазначив, що Дума вже дала оцінку заяві колег з Європарламенту. Російські парламентарії заявили, що резолюція ЄП - втручання у справи Росії.


Нагадаємо, вибори президента РФ пройдуть 4 березня 2012 року. За посаду президента РФ будуть боротися п'ять кандидатів: від «Единой России» - Володимир Путін, від КПРФ - Геннадій Зюганов, від ЛДПР - Володимир Жириновський, від «Справедливой ​​России» - Сергій Миронов і самовисуванець - бізнесмен Михайло Прохоро.

Читайте також:

Явлінський: Всі інші кандидати - це Путін

Березовcький вимагає від кандидатів у президенти РФ бойкотувати вибори

Горбачов запропонував на референдумі скасувати «самодержавство» у Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі