Forbes розповів про незвичайні хобі мільярдерів

Поділитися
Журнал Forbes розповів про хобі мільярдерів. Виявилося, що деякі з них люблять збирати комах, ремонтувати годинники і кататися бездоріжжям. За даними журналу, мільярдери захоплюються не тільки яхтами, кіньми, антикваріатом і наддорогими автомобілями, іноді їх хобі доходять до дивацтв.
Журнал Forbes розповів про хобі мільярдерів. Виявилося, що деякі з них люблять збирати комах, ремонтувати годинники і кататися бездоріжжям. За даними журналу, мільярдери захоплюються не тільки яхтами, кіньми, антикваріатом і наддорогими автомобілями, іноді їх хобі доходять до дивацтв.Так, відомий представник клану Рокфеллерів Девід колекціонує жуків. Вирушаючи в подорож, він завжди тримає в кишені контейнер на той випадок, якщо йому зустрінеться незвичайна комаха. У його колекції є і унікальний вид жука-скарабея. Одному з твердокрилих, якого відкрив Девід, присвоєно навіть ім'я Рокфеллерів - Diplotaxis rockefelleri. Зараз і скарабей-Рокфеллер, і вся колекція комах Девіда заповідаються зоологічному музею Гарвардського університету. Також незвичайне хобі у банкіра Клема Дайксона Спенглера, якому, зокрема, належить вагомий пакет акцій у Bank of America. Він любить проводити вільний час, ремонтуючи старовинні годинники. Мільярдер стверджує, що надає перевагу компанії старовинних механічних годинників, аніж людей, які такі непостійні та непередбачувані. Його захоплення почалося 45 років тому, коли зупинилися старовинні годинники XVII-го століття, подаровані матір'ю, і фінансист вирішив сам зазирнути в таємниці годинникового механізму. Пізніше, коли вдома не залишилося ніяких зламаних годинників, мільярдер для душі відкрив майстерню з ремонту старовинних годинників. Його товариш по цеху мільярдерів Гордон Гетті кинув нафтовий бізнес, щоб зосередити час і сили на творінні опер. Свій відомий витвір він назвав на честь імені шекспірівського персонажа «Фальстаф». За даними видання, мільярдер вже поставив свою оперу з Російським національним оркестром. Пристрасть до музики підштовхнула ще одного магната, власника футбольного клубу Джеймса Айрсі до колекціонування музичних інструментів. У його колекції - гітари, на яких грали Джордж Харрісон і Джеррі Гарсіа. Магнат не скупиться на колекційні гітари, стверджуючи, що вони безцінні. Також американські мільярдери збирають марки, біблії, постери, монети, а хтось любить керувати вантажівками по бездоріжжю, як Гері Мейгнес, у якого є колекція вінтажних автомобілів.

За матеріалами Forbes

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі