Герега спілкується з Черновецьким по внутрішньому зв'язку

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Секретар Київради Галина Герега заявляє, що постійно спілкується з мером Леонідом Черновецьким у телефонному режимі по внутрішньому зв'язку.

«Я вам казала, що три тижні тому спілкувалася з мером. І щотижня спілкуюся з мером - обговорюємо порядок денний. Рішення, які випускаються, він підписує...» - сказала Г.Герега у четвер, 27 жовтня, на брифінгу перед початком засідання Київради.

На питання, де Л.Черновецький був протягом останнього тижня, Г.Герега відповіла, що не знає. «Я з ним спілкувалася в телефонному режимі, по внутрішньому зв'язку», - пояснила секретар Київради.

З приводу того, хто підписує рішення Київради, Г.Герега сказала: «Я вам хочу сказати, всі документи, включаючи останнє пленарне засідання, підписані, випущені. Підписані мною і також мером». «У нас затримки в цьому питанні немає. Я вам кажу це чесно і відверто», - сказала вона.

Нагадаємо, що Г.Герега 6 жовтня інформувала, що Київський міський голова Л.Черновецький вийшов на роботу. «Я спілкувалася з ним учора по внутрішньому зв'язку», - сказала секретар Київради.

Л.Черновецький практично не з'являється на робочому місці з листопада минулого року, коли головою КМДА був призначений Олександр Попов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі