Голова харківської «Батьківщини» пішов у відставку

Поділитися
© rgnews.net
Лідер харківської «Батьківщини» подав у відставку. Причини свого звільнення він не став коментувати.

Керівник Харківської міської організації партії «Батьківщина» Андрій Руденко подав у відставку.

Про причини свого звільнення він розповідати не став.

«Це моя принципова позиція», - пояснив він, підтвердивши при цьому свій намір залишитися у партії, пише Коммерсант-Украина.

Андрій Руденко перейшов у «Батьківщину» на початку 2010 р. з партії «Наша Україна», де також займав пост голови міської організації. Колеги вважали його людиною, близькою до колишнього глави Харківської обласної державної адміністрації Арсена Авакова, що знаходиться зараз у міжнародному розшуку.

Слід зазначити, що з кінця 2011 р. центр партійного життя «Батьківщини» перемістився з Києва до Харкова. Після переведення голови партії Юлії Тимошенко з Лук'янівського СІЗО у Качанівську жіночу виправну колонію, розташовану в Харкові, на місцеву партійну організацію лягли всі обов'язки з проведення регулярних мітингів та акцій на підтримку лідера політичної сили.

За словами народного депутата Володимира Філенка («БЮТ-Батьківщина»), відставка керівника міської партійної організації пов'язана з кримінальним переслідуванням Авакова, який підозрюється у незаконному відчуженні землі у період керівництва Харківською облдержадміністрацією.

«Андрій Руденко був активним представником команди Арсена Авакова, тому не виключено, що його вихід пов'язаний з оголошенням Авакова у міжнародний розшук. Однак говорити про його історичне значення для «Батьківщини» було б перебільшенням», - заявив виданню народний депутат Валерій Камчатний (депутатська група «Реформи заради майбутнього»). !zn

Читайте також:

З «Батьківщини» за зраду вигнали шістьох депутатів

Тернопільська облрада прийняла «бюджет проїдання»


«Батьківщина» і ПРП завершать об'єднання після виборів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі