Главою «Єдиної Росії» обрано міліцейського генерала, що контролював доходи депутатів держдуми

Поділитися
Главою «Єдиної Росії» обрано міліцейського генерала, що контролював доходи депутатів держдуми © Eurosport
На засіданні фракції "Єдина Росія" офіційно оголошено, що її новим керівником стане Володимир Васильєв. Він змінить на цій посаді Андрія Воробйова, який призначений в.о. губернатора Підмосков'я.

Новим лідером фракції "Єдиної Росії" в Держдумі замість Андрія Воробйова, призначеного на посаду в.о. голови Московської області, обрано главу думської комісії по доходах Володимира Васильєва. Відповідне рішення ухвалено на засіданні фракції у суботу, 10 листопада.

Фракція
"Єдина Росія" на тому ж засіданні висунула Васильєва на посаду віце-спікера Держдуми. Рішення про призначення на посаду віце-спікера приймає Держдума на своєму пленарному засіданні.

Попередній керівник фракції Андрій Воробйов суміщав пости керівника фракції і віце-спікера Держдуми.

Таким чином, фракція думського більшості також висловилася за те, щоб її новий керівник поєднував посаду керівника фракції з посадою віце-спікера.

За підсумками альтернативного таємного голосування Васильєв набрав найбільшу кількість голосів - 136. Два його суперника отримали 18 і 9 голосів відповідно.

Єдинороси також вирішили наділити Васильєва ще один постом, що звільнився після відходу Воробйова - віце-спікера Думи.

10 листопада спікер Держдуми Сергій Наришкін на засіданні фракції єдиноросів оголосив про своє рішення вступити в партію Єдина Росія.

Нагадаємо, з 1997 по 1999 рр. Васильєв обіймав посаду першого заступника глави МВС, очолював управління у боротьбі з організованою злочиннісю. У 1999-2001 рр. працював заступником секретаря Ради Безпеки, після чого знову повернувся в МВС на посаду замміністра. У 2003 р. Васильєв був обраний до Держдуми за списком «Єдиної Росії» від Тверської області. У Думі четвертого і п'ятого скликань очолював спочатку комітет з безпеки, а в травні став головою комісії з контролю за достовірністю відомостей про доходи та майно, що надаються депутатами. !zn

Читайте також:

Путін передав управління «Єдиною Росією» Медведєву

У Москві за один місяць постраждав третій офіс «Єдиної Росії»

Російська балерина Волочкова виходить з «Єдиної Росії» через Ходорковского

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі