У США вважають, що в Асада руки у крові і він за це відповість

Поділитися
Сирійці, у яких руки у крові, включаючи Асада, повинні понести відповідальність. Яку конкретно, повинні вирішувати самі сирійці, вважають у Держдепартаменті США.

США вважають, що президент Сирії Башар Асад і його сподвижники повинні відповісти за те, що відбувається у країні, заявила в середу офіційний представник держдепартаменту Вікторія Нуланд.

"На нашу думку, ті сирійці, у яких руки у крові, включаючи Асада, повинні понести відповідальність за свої діяння", - сказала дипломат на брифінгу.

У відповідь на питання про те, чи повинен Асад постати перед Міжнародним кримінальним судом і чи чекає на нього доля Слободана Мілошевича у разі відходу з президентського посту, Нуланд сказала: "Яку конкретно відповідальність понесе він, яку відповідальність понесуть сили режиму, повинні вирішувати самі сирійці" .

Вона разом з тим зазначила, що не може передбачити, в якому напрямку буде розвиватися ситуація у Сирії.

Нагадаємо, Євросоюз планує посилити тиск на режим Башара Асада шляхом введення нових санкцій проти Сирії. Нові санкції можуть включати заморожування активів сирійського Центробанку, заборону на імпорт дорогоцінних металів і припинення авіасполучення з країною. !zn

Читайте також:

Ізраїль: Москва запропонувала Башару Асаду політичний притулок

Росія і США поміряються зброєю: Штати готові озброювати сирійську опозицію

США закрили посольство у Сирії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі