Чи готова Тимошенко до відеоконференції, вирішить медкомісія

Поділитися
Питання про притягнення Юлії Тимошенко до відеоконференції будуть вирішувати колегіально фахівці МОЗ, порадившись з німецькими лікарями.

Рішення про те, чи дозволяє стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко брати участь у судовому засіданні в справі корпорації ЄЕСУ в режимі відеоконференції 11 вересня, буде прийнято колегіально, повідомила заступник голови комісії Міністерства охорони здоров'я Галина Сіроштан.

"Питання про притягнення Юлії Володимирівни до відеоконференції буде вирішуватися колегіально фахівцями Міністерства охорони здоров'я, безумовно, порадившись з нашими німецькими колегами", - сказала Сіроштан у четвер журналістам біля ЦКЛ № 5, де проходить курс реабілітації екс-прем'єр.

Як повідомлялося, 14 серпня Київський районний суд Харкова ухвалив задовольнити клопотання держобвинувачення, подане на попередньому засіданні в справі ЄЕСУ, про направлення підсудній Ю.Тимошенко запиту про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Наступне засідання у справі ЄЕСУ призначено на 11 вересня.

Раніше, 30 липня лікарі з берлінської клініки "Шаріте", які приїхали в Центральну клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці" (Харків), де знаходиться на лікуванні Ю.Тимошенко, звернулися з проханням забезпечити період спокою для Ю.Тимошенко до 8 тижнів. !zn

Читайте також:

Тимошенко звернеться до Європейського суду в разі примусової відеоконференції

Влада порушує рекомендації лікарів щодо восьми тижнів спокою для Тимошенко


Прокурор звинуватила Тимошенко в небажанні постати перед судом

Тимошенко знову відмовилась від участі в судовому засіданні у справі ЄЕСУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі