ГПУ вирішила додатково розслідувати справу В'ячеслава Чорновола

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Генеральна прокуратура України передала на додаткове розслідування в столичний главк міліції кримінальну справу, порушену за фактом загибелі в ДТП колишнього лідера Народного руху України В'ячеслава Чорновола. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ГПУ.

Водночас, ні в ГПУ, ні в столичному главку не змогли поки що повідомити, з яких причин і коли ця справа була передана.

Відомий український політик і громадський діяч В. Чорновіл трагічно загинув в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року за неоднозначних обставин. Багато спостерігачів зазначало про можливу причетність до його загибелі Л. Кучми чи його оточення.
Нагадаємо, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Л. Кучми у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Сьогодні стало відомо, що його вже викликали до ГПУ.
Крім того, сьогодні стало відомо, що аудіозаписи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка були визнані речовими доказами в справі про вбивство журналіста Г. Гонгадзе.
За матеріалами: УНІАН
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі