ГПУ завершила розслідування справи про півмільйонні хабарі екс-глави Держслужби зайнятості

Поділитися
© profi-consulting.com.ua
Колишньому директору Держслужби зайнятості Володимиру Галицькому закидають отримання хабарів на 500 тис. грн. Справу готові передавати до суду. Йому загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Генпрокуратура завершила досудове слідство у кримінальній справі екс-директора Держслужби зайнятості Володимира Галицького, якому інкримінується отримання хабарів більш ніж на півмільйона гривень.

Як повідомив «Сегодня» начальник відділу ГПУ зі зв'язків зі ЗМІ Юрій Бойченко, найближчим часом обвинувальний висновок буде передано до суду.

За його словами, слідством встановлено, що Галицькому за участю і пособництва чотирьох підлеглих тричі передавалися хабарі - 346 тис., 198 тис. і 30 тис. грн за сприяння в незаконному рішенні договірних та інших фінансових питань. Відзначимо, що раніше називалися суми в розмірі $738,5 тис. і 2,154 млн грн - в цілому, близько мільйона доларів.

Екс-директору Держслужби зайнятості загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Володимира Галицького, який з 2003 року двічі призначався керівником Держслужби, і його підручних заарештували в листопаді 2011 року після того, як співробітники СБУ задокументували їхню злочинну діяльність.

За словами заступника генпрокурора Євгена Блажівського, заподіяний ними збиток склав не менше 72 млн грн.

Вже більше року фігуранти утримуються у Київському СІЗО.

Нагадаємо, чиновник потрапив у поле зору правоохоронців після скандалу, в якому опинилася його дочка. Керуючи у Монако розкішним «Бентлі», вона пошкодила чотири інші престижні іномарки. Вже в рамках порушеної за фактом хабарів кримінальної справи слідство виявило сліди відкритого в одному з банків Монако рахунку, куди Галицький переказав 1 млн євро (при офіційній зарплаті в 3 тис. грн.).

Під час обшуків у Галицького також були виявлені валютні цінності на загальну суму в $7,5 млн, велика кількість золотих годинників і дорогоцінних каменів. !zn

Читайте також:

Іноземний рахунок екс-голови Держслужби зайнятості заарештовано

Допомогу по безробіттю Галицький направляв на незаконне кредитування банків

У колишнього високопоставленого чиновника виявили 1 млн євро на закордонних рахунках

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі