Гриценко: Бійка в Раді була спланованою, і правових наслідків не буде

Поділитися
Вчорашня бійка у парламенті була спланованою. Про це в ефірі «5 каналу» заявив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.
Вчорашня бійка у парламенті була спланованою. Про це в ефірі «5 каналу» заявив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.За його словами, про це свідчить той факт, що серед «регіоналів», які вдерлися до президії, був і Дмитро Саламатін – «людина, яка вже півроку незаконно, всупереч Конституції, зберігає депутатський мандат і одночасно є головою «Укрспецекспорту». «Його викликали в парламент для мордобою, тобто бійка була спланованою», - вважає Гриценко. Гриценко упевнений, що «це були не просто депутати-регіонали, а насамперед команда Януковича». «Того самого, який був в опозиції під час кризи, коли всі втрачали робочі місця, блокував трибуну і роботу Верховної Ради два місяці. Ніхто тоді не бив Януковича по голові», - зазначив Гриценко. На його думку, правових наслідків подій, що трапилися у Верховній Раді не буде, «адже за рішенням Януковича в наступному році Генеральна прокуратура отримає понад мільярд гривень додаткового фінансування згідно бюджету». «Там усі будуть слухняні, покірні і вдячно цілуватимуть руки Януковичу», - впевнений голова «Громадянської позиції». Нагадаємо, народні депутати від Партії регіонів захопили президію парламенту, яку зранку блокували депутати з фракції «БЮТ-Батьківщина». Декілька народних обранців від БЮТ потрапили до лікарні.

За матеріалами офіційного сайту Анатолія Гриценка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі