Гриценко не вірить у створення єдиного списку від опозиції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає малоймовірним створення єдиного списку від опозиції на парламентські вибори.

На думку А.Гриценка, було б бажано, щоб опозиція сформувала єдиний список на вибори до Верховної Ради у 2012 році, але цього вже не буде через небажання Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Олександра Турчинова.

У той же час, на переконання А.Гриценка, об'єднання опозиції має відбутися навколо трьох питань: проведення спільних акцій; протидія фальсифікаціям і контроль над виборами; висунення кандидатів у мажоритарних округах.

«Потрібно, щоб на одному окрузі був один кандидат від опозиції. Але це має бути людина від справжньої опозиції, а не така, що вранці називає себе опозицією, а після обіду йде на Банкову», - заявив лідер «Громадянської позиції» під час прес-конференції у Хмельницькому, повідомляє прес-служба партії.

Він також підкреслив, що головним завданням опозиції є сформувати більшість у наступному скликанні Верховної Ради.

«Як тільки у парламенті з'явиться опозиційна більшість, на цьому влада Януковича на 90% закінчиться. Його уряд не проведе через Раду жоден корупційний, лобістський законопроект. В Януковича все ще залишиться право «вето», але він не зможе провести жоден законопроект. І тоді «чечетовщина» завершиться», - пояснив А.Гриценко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі