Гриценко: Заклики до опозиції бойкотувати вибори - технологія чи провокація

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Заклики до опозиції бойкотувати вибори - технологія чи провокація. Про це заявив депутат від НУНС, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу ICTV.

«Знаєте, заклики бойкотувати вибори - це або чиста технологія, або провокація. Які, насправді, мають за мету: Янукович назавжди», - зазначив він.

«Оце саме класне буде. Не піде опозиція на вибори. Піде Партія регіонів. Для того, щоб був вигляд опозиції, буде штук 15 радикальних, прогресивно-соціалістичних, будь-яких інших партій», - вважає політик.

«Досить цих провокацій. Опозиції треба боротися на кожному кроці, на кожній ділянці, для того щоби цю владу усунути», - додав депутат.

Гриценко вважає, що ця «провокація» виходить від тих «людей, які насправді ще не визначилися».

«Чи вони в опозиції, чи вони грають на когось іншого», - заявив політик.

Як відомо, лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк на прес-конференції в суботу в Дніпропетровську заявив, що опозиція має не йти на вибори, в разі неучасті в них лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

«Моя позиція категорична - вибори повинні відбутися за участі колишнього прем’єра Тимошенко. І тут опозиція повинна показати злагоджений підхід», - зазначив А.Яценюк.

За його словами, якщо вся опозиція не братиме участі у виборах, «то це означає, по-перше, легітимні вибори неможливо провести, по-друге, ці вибори не будуть визнані ніким».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі