Гриценко: Угода опозиції - всього лише пакт про ненапад

Поділитися
© pramodwaikar.com
Анатолій Гриценко назвав підписану сьогодні угоду опозиції «пактом про ненапад». Політик не планує повертатися до Комітету опору диктатурі.

«Громадянська позиція» Анатолія Гриценка не збирається повертатися до лав Комітету опору диктатурі. Про це він заявив у коментарі журналістам під час мітингу опозиційних сил у неділю, 22 січня.

«Ми не плануємо повертатися в КОД, оскільки я не бачу принципових змін», - зазначив А.Гриценко.

«Згадайте минулорічне свято: коли Тимошенко була на свободі, тут виступали всі. Ніхто не визначав, хто рівний, а хто рівніший», - сказав він. (Гриценку не надали слова для виступу під час цьогорічного мітингу-ред.)

Гриценко також зазначив, що він може розглянути питання про підписання угоди лише в тому випадку, якщо інші опозиційні партії «погодяться повикидати з неї будь-які згадки про КОД, включити всі, в тому числі й позапарламентські сили, і не вирішуватимуть за людей, які партії мають йти на вибори».

«Той проект тексту, який мені передали, не має жодного відношення до об'єднання. Це пакт про ненапад. Таке ми можемо підписати, але до об’єднавчого документи навіть сам КОД ще не дозрів», - заявив політик.

Читайте також

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі