Гриценко переконаний, що Янукович вже втратив час і ніяких реформ не буде

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко впевнений, що президент Віктор Янукович вже втратив час для проведення реформ.

На його думку, найбільш продуктивний час для будь-якого президента – перші 100 днів.

«Можна було розпочинати реформи. Рівень підтримки серед населення був найвищий, рівень страху серед чиновників – найбільший», - сказав А.Гриценко у прямому ефірі радіо «Ера».

Зараз, за словами лідера «Громадянської позиції», В.Янукович втратив понад 1,5 роки і розпочинати реформи йому просто страшно.

«На першому етапі реформи можуть бути болючими. А наступного року – парламентські вибори, після того будуть готуватися до президентських. Рейтинг падає і домінує думка, як його рятувати, а не як проводити реформи», - констатує А.Гриценко.

Серед інших помилок чинного президента А.Гриценко назвав кадрову політику: «Принаймні, третина з тих людей, яких він набрав в уряд, - мільярдери, які мають свій приватний інтерес. Ці люди не зможуть проводити реформи в інтересах людей. Хочеш-не хочеш, вилазять «вуха» лобізму».

А.Гриценко нагадав, що В.Янукович обіцяв одночасно провести 21 реформу, що нікому в жодній країні не вдавалось. «Дай Боже, щоб президенту вдалося за 5 років провести хоча б 3 реформи», - сказав він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі