Гриценко впевнений, що українці відберуть владу у Януковича без автомата Калашникова

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Гриценко закликає змінити владу в Україні на виборах, не сподіваючись ні на народне повстання, ні на допомогу демократичного Заходу.

Парламентські вибори у жовтні дають можливість використати шанс змінити ситуацію у країні. Про це заявив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, відповідаючи на запитання читачів сайту ЛІГА, повідомляє прес-служба партії.

«Для зміни влади є два шляхи. Перший - вибори. Другий - автомат Калашникова. У нас з вами буде шанс у жовтні скористатися першим, законним шляхом. І цей шанс повинні використати повною мірою», - вважає Гриценко.

Він не виключає, що влада може вдатися до різких кроків, але попереджає - якщо влада «заступить за межу», вдасться до масштабних фальсифікацій, це може спровокувати масові протести.

«Ця влада дійсно може затіяти бучу, але до громадянської війни справа не дійде. Ми відберемо у Януковича владу без війни», - запевнив лідер «Громадянської позиції».

При цьому Гриценко заявив, що не слід покладати всі надії на допомогу ззовні.

«Зарубіжні партнери України, при всій повазі до них, не вирішать наші проблеми. Ми, українці, їх створили. І ми їх повинні вирішувати. Перший крок на цьому шляху - чесно і відповідально проголосувати на парламентських виборах у жовтні. Другий крок - контролювати владу, незалежно від її кольору, постійно, а не раз на чотири або п'ять років», - сказав політик. !zn

Читайте також:

Гриценко розглядає три варіанти участі у парламентських виборах

Олег Медвєдєв: Янукович буде відстрілюватися до останнього патрона

Об'єднану опозицію має очолити безпартійна людина, яка ніколи не стане «тушкою», - Гриценко

Гриценко впевнений, що загроза в'язниці зупинить фальсифікаторів на виборах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі