Гриценко закликав журналістів і громадськість називати людей, які здійснюють підкуп виборців

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
За словами Гриценка, ще до початку виборів вони вже йдуть з порушеннями. «Журналісти зафіксували факти підкупу виборців, окремі громадські організації показали, що продукти, які роздаються людям, ідуть з держрезерву. Інші – зафіксували, як в конкретні округи направляються мільйони гривень за рахунок бюджету для лобізму певного кандидата», - розповів він.

Голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко закликав журналістів і громадські рухи називати прізвища людей, які здійснюють підкуп виборців.

Як повідомили в прес-службі політика, про це він сказав в ефірі програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі ТВі.

За словами Гриценка, ще до початку виборів вони вже йдуть з порушеннями.
«Журналісти зафіксували факти підкупу виборців, окремі громадські організації показали, що продукти, які роздаються людям, ідуть з держрезерву. Інші – зафіксували, як в конкретні округи направляються мільйони гривень за рахунок бюджету для лобізму певного кандидата», - розповів Гриценко.

«Якщо ця людина виявиться у партії «Громадянська позиція», ми її не будемо рекомендувати кандидатом у депутати», - підкреслив він.

Також Гриценко зазначив, що «Тимошенко і Луценко не просто політики. Вони – лідерів двох списків, які до парламенту 2007 року привели більшість – 228 депутатів. Тобто політичним силам, які очолили ці дві людини, котрі зараз перебувають за ґратами народ України довірив більшість у парламенті. І коли такі дві постаті з опозиції зараз у в’язниці й позбавлені права брати участь у виборах, то апріорі виборчий процес уже неповноцінний і недемократичний».

Нагадаємо, «Громадянська позиція» приєдналася до складу Об'єднаної опозиції. Як повідомив Гриценко, об'єднання відбулося за умови персональної відповідальності її лідерів за кандидатів у депутати. !zn

Читайте також:

Гриценко приєднався до Об'єднаної опозиції за умови персональної відповідальності її лідерів за кандидатів у депутати

Гриценко: Литвин надіслав на суд по захисту його гідності безробітного

Об'єднана опозиція в свої списки на виборах «тушок» брати не буде


Остаточний склад Об'єднаної опозиції визначиться наступного тижня

Об'єднана опозиція може поповнитися Наливайченко і Катеринчуком


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі