Гриценко: Запам’ятайте прізвища депутатів, які проголосують за «земельну аферу»

Поділитися
Лідер партії «Громадська позиція» Анатолій Гриценко закликав запам’ятати прізвища депутатів, які у четвер проголосують за прийняття законопроекту «Про ринок землі», щоб вони у майбутньому не потрапили до Верховної Ради.

«Усім зрозуміло, що якби на президентських виборах Янукович ішов під прапором продажу земель, то президентом він би не став ніколи! Ціна земельної афери – сотні мільярдів доларів. Це не ринок і навіть не базар, саме афера з вкрай небезпечними наслідками», - зазначив А.Гриценко.

На думку депутата, для України це питання стратегічної важливості, тож «кожен Громадянин має чітко визначити власну позицію».

«Список депутатів, які проголосують «за» земельну аферу, буде зафіксовано на сайті Ради 12 січня. Запам’ятайте їхні прізвища! І назви їхніх партій! Роздрукуйте і роздайте рідним, друзям, сусідам, колегам по роботі…Аби жоден із аферистів більше ніколи не потрапив до Верховної Ради!», - закликав А.Гриценко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі