Харківські регіонали роздають гречку в обмін на "мову" (відео)

Поділитися
© : стоп-кадр со скрытой камеры
Пакунки роздають у Червонозаводському та Комінтернівському районах Харкова від благодійного фонду "Допоможи ближньому" з листівкою Анатолія Денисенка - ймовірного кандидата-мажоритарника від Партії регіонів по 173 виборчому округу.

Представники Партії регіонів у Харкові роздають продуктові пакети, натомість пропонуючи підписати лист до президента Віктора Януковича про надання російській мові статусу державної.

Пакунки роздають в Червонозаводському та Комінтернівському районах Харкова від благодійного фонду "Допоможи ближньому" з листівкою Анатолія Денисенка - імовірного кандидата-мажоритарника від Партії регіонів по 173 виборчому округу", - йдеться в повідомленні організації.

У пакетах, окрім гречки, цукру, чаю, згущеного молока, олії, кави та печива, є також телефонні довідники, лист-пам’ятка із переліком телефонних номерів райадміністрацій та агітаційна листівка від Денисенка.

"Також активісти "Опори" виявили, що під час отримання продуктових пакетів, харків’янам пропонується підписати лист до президента за надання російській мові статусу державної", - вказали в організації.

За даними "Опори", акцію проводять за участю персоналу шкіл, продуктові пакети можна отримати у всіх школах району за місцем проживання. Для цього варто мати при собі посвідчення ветерана праці та бути наявними у поданих списках. Тих, кого немає у списках, на місці просять заповнити заяву до благодійного фонду "Допоможи ближньому".

За словами персоналу шкіл, продовження акції слід чекати в п’ятницю після п’ятої години вечора, коли будуть вручатися пакети всім, хто не встиг їх отримати.

"Опора" звертає увагу на те, що даний факт є підкупом виборців.

Втім, організація зазначає, що особи, винні в порушенні законодавства про вибори народних депутатів, притягуються до кримінальної, відповідальності тільки за підкуп виборців, здійснений тільки після офіційного початку виборчого процесу. !zn

Читайте також:

Янукович доручив Кабміну розглянути поправки до закону про мови


Опозиція оголосила про початок всеукраїнської акції «Україна проти Януковича»

Янукович відправить закон про мови на експертизу


Герман заспокоїла супротивників закону про мови: Янукович нікого не образить

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі