Гілларі Клінтон госпіталізовано через тромб

Поділитися
© УНИАН
Держсекретаря США Гілларі Клінтон було госпіталізовано в лікарню Нью-Йорка після того, як у неї виявили тромб, який утворився після нещодавнього струсу мозку.

Держсекретаря США Гілларі Клінтон госпіталізовано у зв'язку з тромбом, повідомив заступник помічника держсекретаря США зі зв'язків з громадськістю і пресою Філіпа Райнеса.

За його словами, лікарі виявили тромб у неділю під час чергового медичного обстеження Клінтон. У даний час вона знаходиться у пресвітеріанському госпіталі у Нью-Йорку.

«Під час чергового обстеження лікарі виявили у держсекретаря утворення згустку крові, що виник після струсу мозку, який вона отримала кілька тижнів тому», - сказав Райнес. В найближчі 48 годин, продовжив він, глава зовнішньополітичного відомства буде перебувати під наглядом лікарів. Їй призначено лікування за допомогою препаратів, що перешкоджають згортанню крові. Де саме утворився згусток, не повідомляється.

Раніше в цьому місяці Клінтон підхопила під час зарубіжної поїздки шлункову інфекцію, а потім - вже у Вашингтоні - через різке зневоднення організму зомліла, вдарилася головою і отримала струс мозку. Останнім часом держсекретар жодного разу не з'явилася на публіці. Була скасована її поїздка на Близький Схід, а також виступ у Конгресі США на слуханнях, присвячених підсумкам розслідування обставин розгрому американської місії в лівійському Бенгазі 11 вересня цього року. Планувалося, що вже цього тижня вона вийде на роботу.

«Лікарі продовжать оцінювати стан здоров'я Клінтон, - зауважив Райнес. - Вони визначать, чи необхідні якісь додаткові кроки».

В наступному місяці Клінтон, як очікується, залишить свою посаду. Її місце має зайняти сенатор Джон Керрі, який нещодавно був висунутий на посаду держсекретаря президентом Бараком Обамою. !zn

Читайте також:

Гілларі Клінтон зомліла, у неї струс мозку

The New Yorker: Гілларі Клінтон боротиметься за посаду президента США, попередньо покерувавши Нью-Йорком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі