Хорошковський вирішив допомогти Євросоюзу вийти з кризи

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Реформи в Україні швидкими темпами наближають її до стандартів ЄС. Хорошковський переконаний, що Україна з її економікою в 1% від країн Євросоюзу допоможе вирішити проблеми Європи.

Україна завдяки своєму економічному потенціалу може допомогти ЄС вийти з кризи. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський в інтерв’ю РАР напередодні візиту до Польщі для участі у міжнародному форумі у Вроцлаві (Wroclaw global forum 2012).

«Я переконаний, що Україна може допомогти ЄС вийти з кризи. Інвестиції, які до нас прийдуть, будуть надійно захищені і приноситимуть прибутки. Інвестори, з якими я розмовляю, нарікають на наші закони, хочуть іншого трактування контрольними органами, але загалом усі говорять, що їх інвестиції приносять прибутки», - заявив Хорошковський.

Перший віце-прем'єр повідомив, що реформи, які здійснює сьогодні Україна, швидкими темпами наближають її до стандартів, які існують у країнах Євросоюзу.

Хорошковський візьме участь у міжнародному форумі (Wroclaw global forum 2012) у Вроцлаві, який відбудеться з 31 травня по 2 червня. Він, зокрема, братиме участь у дискусійній панелі щодо майбутнього «Східного партнерства», а також проведе ряд двосторонніх зустрічей.

Нагадаємо, що номінальний ВВП України за 2011 рік склав близько 100 млрд євро (без обліку паритету купівельної спроможності), водночас як ВВП країн Євросоюзу - більше 10 трлн євро. Таким чином, економіка України - це близько 1% економки ЄС. !zn

Читайте також:

Хорошковський: Україна налаштована вирішити питання, озвучені в резолюції Європарламенту


Хорошковський запевнив, що не шантажував Європу Тимошенко

Хорошковський заявляє, що йому вдалося домогтися прогресу в розморожуванні допомоги ЄС


Хорошковський задекларував майже 50 млн грн доходу за минулий рік

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі