Хорватія спростила візовий режим для українців

Поділитися
© Брічевскій А., flot.sevastopol.info
Хорватія для громадян України з діючими дво-або багаторазовими шенгенськими візами, довгостроковими візами «Д» або дозволом на проживання, виданими країною-членом Шенгенської зони, спростила візовий режим.

Так, згідно з рішенням уряду Хорватії, з 1 січня 2012 року по 31 грудня 2012 року громадянам України, які мають зазначені види віз або дозволів, не потрібно буде оформляти хорватську візу для в'їзду, транзитного проїзду та перебування на території Хорватії.

При цьому, зазначені види віз або дозволів повинні залишатися чинними на момент виїзду іноземця з Хорватії.

Нагадаємо, Хорватія вводила безвізовий режим короткострокових поїздок для українців на період з 1 квітня по 31 жовтня 2011 року.

Україна у свою чергу на період з 15 червня по 31 жовтня вводила безвізовий режим в'їзду на її територію і транзитного проїзду через неї для громадян Хорватії, якщо термін їхнього перебування в Україні не перевищував 90 днів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі