Інцидент з Тимошенко не повинен залишитися без наслідків, - президент ПАРЄ

Поділитися
© obzormd.com
Президент ПАРЄ вважає, що ситуація з побиттям у колонії Юлії Тимошенко не повинна залишитися без наслідків. Пояснення ситуації постійного представника України при Раді Європи на засіданні Бюро ПАРЄ нікого не переконали.

Президент Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон вважає, що ситуація з побиттям в колонії колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко не повинна залишитися без наслідків.

«Цей інцидент з Тимошенко не повинен залишитися без наслідків", - сказав президент ПАРЄ.

Він зазначив, що найближчим часом очікується реакція Бюро Асамблеї на те, що сталося з Тимошенко. Крім того, свою роботу повинні виконати комісар Ради Європи з прав людини і Комісія з попередження тортур та негуманного поводження.

Ж.-К.Міньон зазначив, що після появи повідомлення про побиття Тимошенко в колонії він провів зустрічі з представниками української делегації в ПАРЄ і з постійним представником України при Раді Європи Миколою Точицьким.

«Українська влада і опозиція надають діаметрально протилежну інформацію», - сказав він за результатами зустрічей.

«Постійний представник України при Раді Європи подав свої пояснення ситуації на засіданні Бюро ПАРЄ, які нікого не переконали», - зазначив Ж.-К.Міньон.

Нагадаємо, Тимошенко заявила, що проти неї застосовувалася груба фізична сила під час переїзду до лікарні. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що у Тимошенко на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії лікарні. !zn

Читайте також:

Президент ПАРЄ вимагає негайно пустити до Тимошенко дипломатів


Посол США хоче розібратися в інформації про побиття Тимошенко

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі