Ірина Луценко: 4,5 роки в'язниці - саме враз, щоб ізолювати чоловіка від президентських виборів

Поділитися
© travelersdigest.com
Дружина Юрія Луценка заявила, що чотири з половиною роки в'язниці - це «рівно стільки, скільки потрібно, щоб ізолювати чоловіка від парламентських і президентських виборів».

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко вважає, що запропонований прокуратурою термін у чотири з половиною роки потрібен, щоб ізолювати Юрія Луценка від участі у парламентських і президентських виборах. Про це вона заявила у своєму виступі під час судових дебатів.

Ірина Луценко підкреслила: "Шановний суд, шановна преса, пацани прокурори. Дозволяю собі назвати їх пацанами, тому що їхній керівник і виконавець цього судилища - пацан конкретний. Прекрасно грає мурку, і відповідно, працює за пацанським законом "пацан сказав - пацан зробив". Сказав головний пацан - Луценко буде сидіти у в'язниці, от і сидить мій чоловік вже 417 днів у СІЗО".

За її словами, висунуті прокуратурою обвинувачення незначні.

"Але кого це цікавить? Ці звинувачення вчора адвокат Олексій Баганець розбив, і каменя на камені не залишив від того, що тут інкримінувала прокуратура. Що пропонує прокуратура? Дати моєму чоловікові чотири з половиною роки в'язниці. Це рівно стільки, скільки потрібно, щоб ізолювати його від парламентських і президентських виборів".

Дружина екс-міністра нагадала, що президентські вибори мають відбутися у березні 2015 року. "Пройде перший тур, другий, і тоді Луценка можна буде випускати. Ця ізоляція говорить тільки про одне й характеризує мого чоловіка як харизматичного яскравого політика. За це, в принципі, його зараз і судять", - додала вона.

Як відомо, представник звинувачення озвучив бажану міру покарання для Луценка - 4 роки і 6 місяців позбавлення волі. !zn

Читайте також:

Луценко: Прокуратурі потрібно було розстріляти мене, як робили «славні» нащадки НКВС


Прокурор вимагає для Луценка 4 роки

Прокурор: Провину Луценка доведено

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі