Іващенку відмовили у лікуванні за межами СІЗО і призначили фізкультуру

Поділитися
© politico.com
Іващенка оглянула медична комісія у складі лікарів пенітенціарної служби та фахівців у галузі неврології. Загальний стан хворого лікарі визнали задовільним.

Колишній глава Міністерства оборони України Валерій Іващенко не потребує спеціалізованого стаціонарного лікування за межами СІЗО. Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

За інформацією прес-служби, у понеділок Іващенка оглянула медична комісія у складі лікарів пенітенціарної служби та фахівців у галузі неврології з київських міських клінічних лікарень № 9 і № 18. Огляд проводився у СІЗО.

«За результатами комісійного обстеження попередні діагнози Валерія Іващенка були підтверджені. Загальний стан хворого лікарі визнали задовільним. Спеціалізованого стаціонарного лікування за межами СІЗО, за висновком медиків, він не потребує», - підкреслюється в повідомленні.

Іващенку відкоригували подальше медикаментозне лікування і призначили лікувальну фізкультуру. Скарг від нього на адресу керівництва установи не надходило.

Як повідомлялося, 12 квітня 2012 року Печерський районний суд Києва засудив Валерія Іващенка до п'яти років позбавлення волі з позбавленням на три роки права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків в установах, підприємствах та організаціях усіх форм власності, і з позбавленням 2-го рангу держслужбовця. Відповідно до вимоги статті 82 КК у термін відбуття покарання засудженого Іващенка враховано термін його попереднього ув'язнення, починаючи з 21 серпня 2010 року.

Захист Іващенка і сам підсудний не згодні з вироком.

Валерій Іващенко у листопаді 2009 року, займаючи посаду тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України, підписав складений керуючим санацією Феодосійського судномеханічного заводу план санації. Цим документом передбачена реалізація державного майна, в тому числі трьох причалів, бомбосховища та будівлі, яка забезпечувала розміщення і зберігання мобілізаційних матеріальних резервів. !zn

Читайте також:

Пенітенціарна служба визнала, що в Іващенка набрякали ноги, але стверджує, що його вже вилікували

Захист Тимошенко буде скаржитися до Євросуду незалежно від рішення щодо касації


Гриценко: Іващенка посадили з провини депутата від «БЮТ-Батьківщина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі