Зі справи Тимошенко зникли документи, що доводять її невинність

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
З кримінальної справи щодо ЄЕСУ зникли документи, що доводять невинність Тимошенко. За словами захисту, подібна ситуація вже була у 2005 році.

Захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє про зникнення з кримінальної справи щодо ЄЕСУ матеріалів, які підтверджують невинність його підзахисної.

С.Власенко зазначив, що захист екс-прем'єра стикався з подібною ситуацією, коли при розгляді справи у Шевченківському районному суді з матеріалів справи зникло рішення Верховного Суду від 11 листопада 2005 року, згідно з яким було визнано законним закриття кримінальної справи проти Тимошенко й інших за відсутністю складу злочину, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

Він також зазначив, що матеріали, які зараз надаються екс-прем'єру для ознайомлення, не оформлено належним чином, зокрема, їх не скріплено печаткою і, на його думку, це дає можливість вставити інші аркуші у справу.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва у справі ЄЕСУ обрав для Ю.Тимошенко запобіжний захід у вигляді арешту. Тому, у Качанівській колонії Харкова Ю.Тимошенко знаходиться у приміщенні слідчого ізолятора, до виправних робіт не залучається..

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Ю.Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Окрім того, Ю.Тимошенко заборонено протягом трьох років обіймати посади на держслужбі. Суд також задовольнив позов НАК «Нафтогаз України» до Ю.Тимошенко, згідно з яким вона повинна відшкодувати збиток компанії в сумі понад 1,5 млрд грн. !zn

Читайте також:

Слідчі кваплять Тимошенко з ознайомленням матеріалів щодо ЄЕСУ

Власенко: Тимошенко щодо ЄЕСУ будуть судити в Харкові

Суд закрив справи проти оточення Тимошенко щодо ЄЕСУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі