Ізраїль не підтримає жодну зі сторін сирійського конфлікту: це війна "м'ясника-Асада" з "бандитами-ісламістами"

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© promptnews.info
За словами ізраїльського міністра інформації та діаспори, Ізраїль не в змозі вплинути на ситуацію в Сирії - тільки відслідковувати розвиток подій і забезпечувати безпеку своїх кордонів.

Ізраїльський міністр інформації та діаспори Юлій Едельштейн вважає, що Ізраїль не став би підтримувати жодну зі сторін сирійського конфлікту, навіть якщо б у ньому брали участь «демократичні сили». Про це міністр розповів в інтерв'ю виданню ZN.UA.

«З одного боку, Асад (президент Сирії Башар Асад - ред.) емоційно викликає в нас у всіх однакову реакцію, тому що він просто м'ясник. По-друге, опозиція, яка з ним воює, - це бандюги-ісламісти», - підкреслив ізраїльський політик.

«І третє, адже якби в цьому конфлікті навіть і були б якісь демократичні сили, які ми могли б підтримати, то все одно нічого б не вийшло. Оскільки загальний знаменник, що проасадовских, що антиасадовских, що нейтральних сил полягає в ненависті до Ізраїлю», - додав він.

За його словами, Ізраїль не в змозі вплинути на ситуацію - тільки відслідковувати розвиток подій і забезпечувати безпеку своїх кордонів.

«
Тішить те, що, на щастя, Асад, очевидно, проґавив момент загострення наших відносин. Хоча й спробував на певному етапі спрямувати повстання у «правильне русло». Щоб атакувати або самотужки, або силами повстанців спільного ворога. Щоб тим самим зняти напругу в країні. Але, як я вже сказав, очевидно, той момент він, на щастя, проґавив, і йому цей план реалізувати не вдалося», - сказав Едельштейн.

Подробиці читайте в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Андрія Капустіна з Юлієм Едельштейном. !zn

Читайте також:

Сирійські барабани війни

Число жертв конфлікту в Сирії досягло 30 тисяч людей

НАТО не розглядає питання військового вторгнення в Сирію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі