До Тимошенко перестали пускати відвідувачів - вона витратила річну норму побачень

Поділитися
На побачення до Тимошенко не пустили Турчинова і Тейшейру, оскільки за останні два з половиною місяці екс-прем'єр отримала дозволи і провела 17 побачень з родичами та іншими особами, без обліку побачень із захисниками.

Державна пенітенціарна служба відмовилася задовольнити прохання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і дозволити їй побачення з керівником виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександром Турчиновим і главою представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою.

Як повідомили у прес-службі відомства, за законом Тимошенко має право на одне короткострокове побачення з родичами та іншими особами протягом місяця і на одне тривале побачення раз на 3 місяці.

- Тимошенко за час ув'язнення відвідали 27 іноземців

При цьому за останні два з половиною місяці - протягом перебування у стаціонарному лікувальному закладі - за зверненням Тимошенко від адміністрації Качанівської виправної колонії № 54 екс-прем'єр отримала дозволи і провела 17 побачень з родичами та іншими особами, без обліку побачень із захисниками.

«За два місяці Тимошенко Ю.В. використала «річну норму» побачень», - наголошується в повідомленні.

Зараз же Тимошенко написала заяву на ім'я адміністрації колонії з вимогою дозволити їй побачення з Турчиновим разом з Тейшерою, однак з огляду вищевказані обставини, а також рекомендації лікарів, адміністрація в дозволі на побачення їй відмовила. !zn

Читайте також:

Тимошенко буде балотуватися за мажоритаркою на позачергових виборах, - опозиція

Менше 40% українців вважають Тимошенко лідером опозиції

Чоловік Тимошенко: Влада тисне на родичів, навіть на неповнолітніх

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі