До Тимошенко повернувся німецький лікар

Поділитися
© Фото: с официальной страницы Юлии Тимошенко в Facebook
Лікар з німецької клініки «Шаріте» Аннет Райсхауер прибула, щоб залишити подальші рекомендації з реабілітації Тимошенко. Медик планує пробути в Україні трохи більше двох днів.

У Харків 15 серпня прибула лікар з німецької клініки «Шаріте» Аннет Райсхауер для спостереження за станом здоров'я Юлії Тимошенко, яка перебуває в Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці».

Прибувши в ЦКЛ, Райсхауер відразу пішла до Тимошенко, не спілкуючись з журналістами, які чекали її на прохідній лікарні, оскільки діє розпорядження, що представники преси не допускаються в лікувальний корпус.

Як відомо, Тимошенко в жовтні 2011 року була засуджена на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 році. З кінця грудня 2011 року вона відбуває термін у Качанівській колонії в Харкові.

З травня через погіршення здоров'я Тимошенко знаходиться на лікуванні в лікарні «Укрзалізниці» в Харкові (у неї діагностовано міжхребцеву грижу).

Лікування екс-прем'єра проходить під наглядом медиків з берлінської клініки «Шаріте». Останній візит берлінських медиків відбувся більше двох тижнів тому.

За попередньою інформацією, Аннет Райсхауер прибула, щоб залишити подальші рекомендації з реабілітації ув'язненої Тимошенко. Медик планує пробути в Україні трохи більше двох днів - її від'їзд попередньо заплановано на 17 серпня. !zn

Читайте також:

Колишній віце-прем'єр стверджує, що Янукович запропонував Меркель «викупити» Тимошенко за $7 млрд

Влада порушує рекомендації лікарів щодо восьми тижнях спокою для Тимошенко


Прокурор звинуватила Тимошенко в небажанні постати перед судом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі