Кабельний оператор замінив у пакетній послузі ТВi телеканалом Нацбанку

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кабельний оператор причиною виключення телеканалу з пакетної послуги назвав технічні проблеми, але при цьому уточнив, що замість ТВi у користувачів включений телеканал Національного банку "БТБ".

Телеканал ТВі без попередження було відключено кабельною мережею "Тріолан". Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє ведучий телеканалу Вахтанг Кіпіані.

"Без жодних попереджень наш телеканал був відключений кабельною мережею" Тріолан". Це означає, що можливості дивитися ТВі позбавили частину жителів 11 міст України - Києва, Луганська, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька, Полтави, Сімферополя, Сум, Харкова, Чугуєва" , - уточнив він.
У свою чергу заступник директора з розвитку мережі телеканалу ТВі Олександр Півнюк в прямому ефірі телеканалу повідомив, що інформація про відключення надійшла "дві години тому".
Він розповів, що в "Тріолан" причиною виключення телеканалу з пакетної послуги назвали технічні проблеми, але при цьому уточнив, що замість ТВi у користувачів включений телеканал Національного банку "БТБ".
"Ця торгова марка об'єднує 12 мереж по всій Україні. Ми звернулися до диспетчерів, які сказали, що цього каналу більше не буде", - заявив Півнюк.
"Коли ми звернулися до керівництва київських операторів - Остапенко Світлани - вона сказала, що йде ремонт обладнання і поки його не відремонтують, ТВі показувати не будуть, замість цього обладнання є для показу іншого каналу. Тобто зараз близько 200 000 абонентів отримують сигнал іншого каналу - каналу БТБ", - зазначив він.
"Від керівництва київського "Тріолан"обіцянок і прогнозів поки що немає. Відразу після цього ми почали з'ясовувати і побачили, що в Дніпропетровську відключили, в Харкові, у Запоріжжі, в Луганську. У нас є угода агента з цими компаніями і зараз ми з'ясовуємо причини" , - додав представник телеканалу.
Як повідомлялося, 12 липня Державна податкова служба в міста Києві заявила, що 28 квітня за результатами проведення позапланової документальної перевірки телеканалу ТВі було виявлено порушення - заниження підлягає до сплати в бюджет ПДВ на суму понад 3 млн грн. На підставі цього було порушено кримінальну справу відносно директора ТОВ «Телерадіокомпанія" ТелеРадіоСвіт "(телеканал ТВі) Княжицького - згідно ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).
В ДПС тоді пояснили, що справа була порушена відносно діяльності телеканалу ТВі за результатами перевірки діяльності телеканалу, проведеної в квітні 2012 року, тобто до оголошення мораторію на перевірки ЗМІ головою Державної податкової служби Олександром Клименко.
Як відомо, ДПС продовжила мораторій на перевірки засобів масової інформації та в третьому кварталі 2012 року у зв'язку з проведенням виборчої кампанії з виборів народних депутатів України.
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі