Катеринчук: Нахабну владу зупинять міжнародна ізоляція та народий опір

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер Європейської партії Микола Катеринчук впевнений, що міжнародна спільнота зробить все можливе для того, щоб змусити українську владу дотримуватися демократичних принципів.

«Давайте так відверто. Чим можна зупинити нахабну владу, яка, скажімо, вчепилася у цю владу дуже серйозно? Тільки міжнародною ізоляцією, припиненням будь-яких відносин або опором всередині України», - сказав М.Катеринчук в ефірі «Радіо Свобода».

«На сьогоднішній день питання виборче є ключове для міжнародної спільноти. Тому що весь цей час ми говоримо про євроінтеграцію. І я боюсь, що якщо вибори будуть проходити за тим законопроектом, який не отримає позитивне схвалення Венеціанської комісії, тоді вибори просто не визнають дійсними. І далі піде все за білоруським сценарієм. І далі вже питання громадян України. Тобто міжнародна спільнота вже зробить все, що вона могла зробити. І це дуже серйозно», - впевнений він.

«Тому ми не хочемо, щоб це була ізоляція. Ми хочемо, щоб євроінтеграція збереглася сьогодні, навіть в тих умовах, щоб була асоціація підписана. Але шансів дуже мало. Дуже мало. І якщо там розумних голів все менше і менше, які приймають рішення у владі, то я думаю, що все більше і більше буде людей, які хотіли б усунути від влади цих людей вже не у конституційний спосіб. На жаль», - вважає М.Катеринчук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі