Кличко має намір разом з Об'єднаною опозицією створити більшість у парламенті

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Партії «УДАР» і Об'єднана опозиція «Батьківщина» узгоджують дії і напружено працюють разом. За слова Кличка, головний ворог демократії - Партія регіонів.

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що у його партії і Об'єднаної опозиції є всі шанси створити більшість у парламенті.

«Я сподіваюся, це відбудеться. У нас є всі шанси створити більшість у парламенті спільно з партіями, які декларують демократичні принципи. Тому ми напружено працюємо разом. Майже рік тому ми підписали декларацію про те, що не будемо боротися один проти одного. Дуже важливо боротися проти Партії регіонів, тому що вона є головним ворогом демократії в Україні і демократичних партій», - сказав Кличко, на прес-конференції у Львові у п'ятницю, 14 вересня.

Відповідаючи на питання про те, чи проводяться переговори про формування більшості в парламенті у зв'язку з висловлюваннями одного з лідерів Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка про те, що «хто не підтримує об'єднану опозицію - працює на Януковича», Кличко зазначив: «Це велика помилка, якщо Яценюк таке сказав. Не потрібно розфарбовувати світ в чорне та біле».

«Ми спілкуємося, ми погоджуємо наші дії і продовжуємо спілкуватися. Я впевнений, що нам потрібно буде співпрацювати, щоб створити більшість у парламенті. А з ким ще Об'єднана опозиція буде створювати більшість?» - сказав він.

Кличко наголосив, що партія «УДАР» у жодному разі не буде співпрацювати ані з Партією регіонів, ані з КПУ, оскільки в нинішньому складі парламенту вони підтримали велику кількість законів, які відповідають не інтересам країни, а інтересам групі людей, які прийшли заробляти гроші». !zn

Читайте також:

Кондоліза Райс закликала українців тиснути на владу

Кличко відмовився дебатувати з Шевченком - представником партії з «сумнівними шансами»

«Батьківщина» готова погодити з Кличком кандидатів по Києву й області

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі