Кличко не проти, щоб його депутати голосували разом з Партією регіонів

Поділитися
© ukrday.com
Кличко також не виключає, що в його парламентській фракції під час голосування за ключові питання за відсутніх депутатів будуть голосувати їхні колеги.

Члени партії «УДАР», в разі проходження до Верховної Ради, можуть голосувати разом з депутатами від Партії регіонів. Про це заявив лідер «Удару» Віталій Кличко на прес-конференції після завершення з'їзду своєї партії.
«Якщо питання будуть принципово на користь державі, то ми будемо голосувати ... Якщо питання будуть стосуватися інтересів людей, інтересів країни, я впевнений, що ці питання можуть об'єднувати різні партії», - сказав він.
Крім того, Кличко задекларував намір особисто голосувати у Верховній Раді. «Я буду голосувати виключно своєю карткою. Свою картку я не збираюся нікому передавати», - сказав лідер партії.
Він додав, що вимагатиме такої ж поведінки від соратників. «Одне скажу, що кожен депутат несе персональну відповідальність за голосування і він повинен персонально голосувати», - сказав Кличко.
Разом з тим, він не виключив, що під час голосування за ключові питання за відсутніх депутатів зможуть проголосувати їхні колеги. «Якщо питання принципове і архіважливе (то це можливо) ... Я сподіваюся, що таких випадків не буде», - сказав Кличко.
Як відомо, за законом кожен депутат повинен голосувати у Верховній Раді особисто. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі