Кличко не збирається домовлятися з "Батьківщиною" до виборів

Поділитися
© klichko.org
Кличко відзначає, що в нього викликають посмішку заяви політичних опонентів та окремих колег по опозиції, що він чогось чи когось боїться.

Партія УДАР у новій Верховній Раді готова співпрацювати з Об'єднаною опозицією "Батьківщина" та іншими політичними силами, які виступають за демократичний розвиток, але після виборів, а не до них. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Спочатку ми повинні виграти парламентські вибори, захистити наш результат, а вже потім формувати коаліцію. Я вважаю, що не можна святкувати перемогу до бою", - сказав Кличко журналістам у Запоріжжі, якого цитує прес-служба партії.

- Кличко потрібно протистояти владі так сильно, як в бою на рингу - Гриценко

За словами Кличка, УДАР - європейська партія, яка діятиме "за європейськими нормами".

Також Кличко відзначив, що у нього викликають посмішку заяви політичних опонентів та окремих колег по опозиції, що він чогось чи когось боїться. "Це нагадує мені ті ж заяви, які я чую від своїх опонентів у спорті. Напевно, хтось надивився спортивних прес-конференцій моїх суперників і діє за тим же принципом. Але слід враховувати те, що відбувається потім. Бо після заяв про те, що я когось боюсь, все закінчується не зовсім добре для тих, хто таке заявляє", - сказав політик, який є також відомим боксером.

- «Батьківщина»: Відмова Кличко від коаліційної угоди робить його союзником «регіоналів»

Він висловив сподівання, що суперечності з опозицією вдасться усунути, і закликав партнерів до прозорої, а не "підкилимної" політики. "Нашим колегам пора відмовитися від підходу "старшого брата" щодо УДАРу. Наша партія давно виросла і наростила м'язи. Сьогодні ми є головною альтернативою і головним опонентом Партії регіонів. І тому пропонуємо всім об'єднатися, щоб відсторонити "регіони" і КПУ від влади, а не витрачати дорогоцінний час і сили на взаємознищення", - сказав Кличко.

Нагадаємо, 19 жовтня Батьківщина і Свобода підписали угоду про формування коаліції в новій Раді. Партія УДАР залишається осторонь від цього процесу. !zn

Читайте також:

Тягнибок вже назвав Кличка найбільшим розчаруванням виборів


«Батьківщина» і «Свобода» домовилися про створення коаліції

У БЮТ впевнені, що Кличко переплутав коаліційну угоду з пропозиціями від ПР і КПУ

Яценюк розповів, чому Об'єднана опозиція відмовилася здати Кличко весь Київ

«УДАР» зневірився у створенні опозиційної більшості у новій Раді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі