Кличко підписав опозиційний маніфест із зауваженнями

Поділитися
© twitter.com/#!/ashevch
Віталія Кличка не влаштовує порядок визначення єдиних кандидатів від опозиції по мажоритарці.Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко підписав текст угоди про спільні дії об'єднаної опозиції України із зауваженнями. Під час підходу до преси до Віталія підійшов лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк і розкрив перед ним папку з текстом документу, звернувшись при цьому: "Віталій Кличко, підписуйте". Арсеній Яценюк дав Віталію Кличко ручку. У свою чергу лідер "УДАР" сказав: "Із задоволенням підпишу, але з зауваженнями" і підписав текст угоди. В інтерв'ю журналістам Кличко висловив переконаність у тому, що єдиний список від опозиції кандидатів у мажоритарних округах повинен формуватися за принципом праймеріз. "Ви знаєте, знову за виборців, за людей хтось буде вирішувати в кабінетах... За угодою ми сказали, що підписуємо тільки по ключових речах. Одна з ключових речей — ніхто не може вирішувати за виборців, який кандидат...", — сказав Кличко. "Тому проводиться праймеріз. І найкращий кандидат від опозиції — всі голоси віддаються йому", — зазначив політик. При цьому він підкреслив, що такі праймеріз мають проводитися мінімум за півтора місяці до виборів. Читайте також * На Софійській площі розпочався мітинг опозиції * Кличко вирішив приєднатися до КОД

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко підписав текст угоди про спільні дії об'єднаної опозиції України із зауваженнями.

Під час підходу до преси до Віталія підійшов лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк і розкрив перед ним папку з текстом документу, звернувшись при цьому: "Віталій Кличко, підписуйте".

Арсеній Яценюк дав Віталію Кличко ручку. У свою чергу лідер "УДАР" сказав: "Із задоволенням підпишу, але з зауваженнями" і підписав текст угоди.

В інтерв'ю журналістам Кличко висловив переконаність у тому, що єдиний список від опозиції кандидатів у мажоритарних округах повинен формуватися за принципом праймеріз.

"Ви знаєте, знову за виборців, за людей хтось буде вирішувати в кабінетах... За угодою ми сказали, що підписуємо тільки по ключових речах. Одна з ключових речей - ніхто не може вирішувати за виборців, який кандидат...", - сказав Кличко.

"Тому проводиться праймеріз. І найкращий кандидат від опозиції - всі голоси віддаються йому", - зазначив політик. При цьому він підкреслив, що такі праймеріз мають проводитися мінімум за півтора місяці до виборів.

Читайте також

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі