Кличко пообіцяв звільнити «продуктивне село» від податків

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Віталій Кличко звернувся до теми сільського господарства, пообіцявши скасувати для аграріїв всі податки. Попередній досвід молодих українських політиків показує, що тема «продуктивного села» для них - не найбільш виграшна.

Підприємства, які зареєструються в українських селах, повинні бути звільнені від оподаткування, що буде сприяти розвитку аграрного сектору України, сказав лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.

Як повідомляє прес-служба партії «УДАР», політик заявив, що таку програму підготували в партії.

Кличко зазначив, що український АПК має величезний потенціал для розвитку, але в даний час українські аграрії переживають не найкращий час.

«Постійно проїжджаю зруйновані корівники, відвідую зубожілі населені пункти, де відсутня хоч якась інфраструктура», - зазначив він, розповідаючи про свій всеукраїнський агітаційний тур. Таку ситуацію лідер партії «УДАР» пояснив відсутністю в Україні сприятливих умов для розвитку сільського господарства.

Кличко також повідомив, що його програма визволення села від податків буде відрізнятися від політики нинішньої влади. Він пообіцяв не закривати сільські школи, лікарні, установи культури.

Нагадаємо, що одним із гасел президентської передвиборчої кампанії 2010 року Арсенія Яценюка було «Країну врятує продуктивне село». Компанія була визнана провальною, а її гасла стали предметом численних насмішок українців. !zn

Читайте також:

Кличко має намір в майбутньому парламенті «разом працювати» з «Батьківщиною»

«Батьківщина» готова погодити з Кличком кандидатів по Києву й області

Володимир Кличко вирішив голосувати за брата

Луценко назвав партію Кличка опозиційною тільки «з натяжкою»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі